De Ark in Ter Apel

‘Dit sprak Jezus … Vader Ik wil dat waar Ik ben, ook zij bij Mij zijn die U Mij gegeven hebt, opdat zij Mijn heerlijkheid zien, die U Mij gegeven hebt, omdat U Mij hebt liefgehad vóór de grondlegging van de wereld.’

Johannes 17:1 + 24

Eén van de weinige keren dat we lezen over de wil van de Here Jezus. Maar wat een rijke zeggen voor hen die in Hem geloven!

In de week van zaterdag 31 oktober tot en met zaterdag 7 november mochten we de Bijbelstudies verzorgen tijdens een senioren week in conferentiecentrum De Ark in Ter Apel in de provincie Groningen.

Ondanks de coronamaatregelen, waren we er in totaal met 14 mensen en was er genoeg ruimte om de 1,5 meter te waarborgen en de gemeenschap van gelovigen met elkaar te beleven.

Gedurende de week was er elke morgen en avond een Bijbelstudie. Deze heb ik vanuit Johannes 17, het Hogepriesterlijk gebed, gegeven.

We mogen terugkijken op een heerlijke en gezegende week die zich afwisselde met boswandelingen, fietsen, gezelligheid, spellen doen, de diverse goed verzorgde maaltijden en vooral het contact met elkaar.

Bent u niet bekend met De Ark in Ter Apel? Dan is het de moeite waard om dat eens te gaan onderzoeken. Dat kan bijvoorbeeld via http://www.ccc-de-ark.nl/

© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV