Maand april 2023

‘Want als wij geloven dat Jezus gestorven en opgestaan is, zal ook God op dezelfde wijze hen die in Jezus ontslapen zijn, terug brengen met Hem.’

1 Thessalonicenzen 4:14

Wat een genade te weten dat de Here Jezus werkelijk voor zondaren gestorven is, maar ook is opgestaan en daarmee de laatste vijand, de dood, overwonnen heeft, Halleluja, wat een Heiland!

Daarom zij alle eer, heerlijkheid en glorie voor Zijn Naam. Nu en in alle eeuwigheid. Amen!

Het eerste kwartaal van 2023 zit er al weer op. Maanden met vele gebeurtenissen op het gebied van natuurrampen, oorlogen, economische spanning en verrassende uitslagen van de verkiezingen.

En toch lijkt het soms dat de dagen ‘gewoon net als anders’ voorbij gaan. Maar als we onze ogen en oren open houden, dan zien en horen we dat er heel veel wereldwijde onrust is.

En gezien Goede Vrijdag en Pasen hebben we toch een rijk Levend Evangelie voor de wereld in nood. Levend, omdat de Here Jezus is opgestaan uit de dood! Halleluja! Rijk, omdat het een vreugdevolle boodschap is.

En temidden van de onrust mogen wij, vanwege Gods genade in Christus Jezus, Die overeenkomstig de Schriften gestorven is - Goede vrijdag - en opgestaan is - Pasen - de Heere dienen en zijn Woord op vele plaatsen open en onderwijzen.

Voor de maand april is dat op de zondagen in Weesp, Rotterdam, Noordwijk, Veenendaal (s ’avonds), Franeker en Zaventem. En daarvoor wordt uw gebed zeer op prijs gesteld.

Door de weeks mogen er weer Bijbelstudies gegeven worden in Oegstgeest, Dirksland, Sliedrecht en Papendrecht. Daarnaast nog een bestuursvergadering op de Herikon in Putten en de overdenkingen op de zaterdagochtenden in Katwijk.

Zoals in de vorige nieuwsflits al vermeld is ben ik mijn studeerkamer aan het herinrichten en heb daarom een aantal boeken te koop. Hier zijn enkele van verkocht en nieuwe zijn toegevoegd. De lijst kunt u vinden via https://www.boekwinkeltjes.nl/v/misericordia/

Misschien zit er wat voor u bij. En woont u in de buurt, dan kan er ook afgehaald worden.

© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV