Maand augustus 2020

‘Want onze lichte verdrukking, die van korte duur is, brengt in ons een alles overtreffend eeuwig gewicht van heerlijkheid teweeg.’

2 Korinthe 4:17

Paulus sprak niet over een Covid-19 tijdperk, maar wel over verdrukking, lijden en moeite. En hij hield in alles de juiste focus, namelijk de heerlijkheid die ons te wachten staat. Laten wij ook de ons blik op de heerlijke toekomst houden.

Zo mogen - eigenlijk moeten - ook wij in deze tijd op de Heere richten en de heerlijkheid die ons te wachten staat. Ons niet laten meeslepen in het ach en wee, maar creatief aan het werk blijven om het Evangelie verkondigen en het Woord te onderwijzen.

We werden nog door een vriend en broeder gevraagd of we wisten waar een bepaalde traktaat te verkrijgen was. En laat Nel die nu al zo’n 30 jaar lang in haar Bijbel te hebben! In deze vorm (zie foto) is de traktaat niet meer verkrijgbaar, maar wel in een andere lay-out. Wie wat bewaard, die heeft wat!

We mogen weer terugkijken op een rijk gezegend maand. Een maand waarin Gods Woord, in vele plaatsen, heeft mogen klinken. Maar ook een maand waarin Nel op 29 juli 66 jaar mocht worden.

De maand augustus is erg rustig, maar dat is omdat we die rust even nodig hebben en we wat uitstapjes kunnen gaan maken.

Het is ook de maand waarin Jack op 12 augustus de leeftijd van 65 jaar mag bereiken.

De agenda voor de komende maand is:

Datum Dag Gemeente Plaats Wat Tijd
2 Zondag Baptistengemeente Papendrecht Preek 10.00
2 Zondag Campingwerk Katwijk Dagsluiting 19.30
4 Dinsdag Evangeliegemeente Dieren Huwelijk voorbereiding 15.00
5 Woensdag Campingwerk Katwijk Bijbelstudie 19.00
8 t/m 14 week Camping de Betteld Cadzand Bijbelstudieweek 12.00
15 Zaterdag Help ons Helpen Katwijk Overdenking 08.30
16 Zondag Evert Kok Ermelo Overdenking 15.00
29 Zaterdag Help ons Helpen Katwijk Overdenking 08.30
© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV