Maand juli 2020

‘Ik weet echter: mijn Verlosser leeft, En Hij zal ten laatste over het stof opstaan. En als zij na mijn huid dit doorgeknaagd hebben, Zal ik uit mijn vlees God aanschouwen.’

Job 19:25, 26

Wat een geweldige zekerheid bezat Job. Temidden van de ellende ging hij niet op zijn gevoel en/of emotie af, maar op zijn verstand. Hij wist dat zijn Verlosser (Losser) leefde en dat hij uiteindelijk vanuit het vlees de Heere God zou aanschouwen.

Wat een bemoediging om dat vast te houden. Ja, ook als het anders gaat dan we zouden willen. En dat heeft de afgelopen corona-tijd wel bevestigd. Namelijk dat het ‘normale leven’ opeens niet zo normaal meer is.

Dankbaar zijn we voor de versoepelingen die er zijn en zien uit naar de dag dat we weer kunnen samenkomen rondom het Woord en samen de Heere alle lof en eer kunnen toezingen.

De afgelopen maand was het allemaal weer een tijd van ‘Live-stream en opnames’ geweest. Voor de volgende maand beginnen echter weer wat kleinere samenkomsten waar er weer ontmoeting met broeders en zusters plaats zal vinden.

Graag uw gebed voor de komende samenkomsten. Er heerst een voorzichtigheid en de beperking van afstand van de 1,5 meter heeft best wel invloed op de organisatie van de samenkomsten.

Zie hier onze agenda voor de maand juli, zoals deze nu gepland staat:

Datum Dag Gemeente Plaats Wat Tijd
1 Woensdag De Driehoek Bleiswijk Studie via Internet 20.00
5 t/m 11 week De Ark Ter Apel Studies 15.00
12 Zondag Evangeliegemeente Zaventem Preek tevoren opnemen 10.00
12 Zondag De Ark Noordwijk Preek 10.00
13 Maandag De Ark Noordwijk Coachen OR. 19.30
19 Zondag Rehoboth Sliedrecht Preek 09.30
26 Zondag Zuiderkapelgemeente Rotterdam Preek via Live-stream 10.00
26 Zondag Campingwerk Katwijk Dagsluiting 19.30
© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV