Maand november 2022

‘Zie, Ik ben de HEERE, de God van alle vlees. Zou ook maar iets voor Mij te wonderlijk zijn?’

Jeremia 32:27

We zeggen soms gemakkelijk dat we bovenstaande geloven, maar er is waar geloof nodig om het ook wérkelijk te geloven! Maar het feit blijft dat, als ons geloof klein of groot is, nogsteeds voor de Heere iets te wonderlijk zou zijn!

Afgelopen maand hebben we ervaren dat zaken soms anders lopen dan je verwacht had. Als het tegenvallend is, dan moet je daar je weg in zien te vinden, maar als zaken als verrassing op je af komen die je blij maken en bemoedigend zijn, brengt het je tot dankbaarheid.

En dan is het in beide gevallen goed om te weten dat de Heere boven alles staat. Dat Hem niets ontgaat en waarbij wij soms niet weten hoe het verder moet, het voor Hem géén probleem is want, zoals de Heere zelf zegt: ‘Zou ook maar iets voor Mij te wonderlijk zijn?’

En in die zekerheid te mogen berusten is een genade van de Heere. En in de rust en vertrouwen gaan we ook weer de maand november 2022 in.

Opnieuw een maand waar we op vele plaatsen en in diverse Gemeenten van de Here Jezus Christus, het Woord mogen verkondigen en via Bijbelstudies mogen onderwijzen. Bidt u mee dat het zaad van het Woord goede aarde mag vinden en daarin mag wortelen en opbouwen?

En we zijn dankbaar dat de Heere God elke keer weer broeders en zusters betrokken maakt met onze bediening door het gebed en financieel te ondersteunen. Dat geeft ons rust, vertrouwen en het werkt bemoedigend. Allen hartelijk dank hiervoor.

Zie hieronder de agenda voor de maand november:

Datum Dag Gemeente Plaats Wat Tijd
1 t/m 5 week De Ark Ter Apel Studieweek 00.00
6 Zondag Rehoboth Sliedrecht Preek 09.30
6 Zondag Bovenzaal Andijk Preek 19.00
9 Woensdag Herikon Putten Bestuursvergadering 14.00
10 Donderdag STEG Oegstgeest Bijbelstudie 14.00
12 Zaterdag Help ons Helpen Katwijk Overdenking 08.30
13 Zondag Evangeliegemeente Zaventem Preek 10.00
19 Zaterdag Help ons Helpen Katwijk Overdenking 08.30
20 Zondag Evangeliegemeente Dieren Preek 10.00
20 Zondag Gezinsbijbelstudie Valkenburg Bijbelstudie 16.00
22 Dinsdag Flakkee Dirksland Bijbelstudie 10.00
27 Zondag Bareagemeente Ermelo Preek 12.30
27 Zondag Maranathagemeente Ermelo Preek 19.00
© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV