Vakantie

"En ik dank Hem Die mij (ons) kracht gegeven heeft, namelijk Christus Jezus, onze Heere, dat Hij mij (ons) trouw geacht heeft, toen Hij mij (ons) een plaats gaf in de bediening."

1 Timoteüs 1:12

Nog één spreekbeurt te houden en dan begint voor ons de vakantie.

En daar zijn we hard aan toe.

Het afgelopen Gemeente jaar, september 2017 t/m juli 2018 is behoorlijk druk geweest.

Om u een indruk te geven van onze bediening te geven, hier een overzicht:

  • Ik mocht totaal 76 keer in diverse Gemeenten preken (vaak 2x op een zondag).
  • Verder heb ik 42 Bijbelstudies in diverse Gemeenten, kringen, jeugdavonden, vrouwen-ochtenden, mannen-ontbijten, etc. gegeven.
  • Daarnaast 25 gemeente-vergaderingen en coaching van broederraden bijgewoond.
  • Samen hebben we twee reizen naar Bolivia gemaakt waar diverse studies zijn gegeven.
  • Zelf heb ik een studieweek in Washington gevolgd.
  • En een tweedaagse cursus in Gouda gevolgd.

En dan hebben ik het niet eens over de vele uren van het studeren, voorbereiden en schrijven van preken en Bijbelstudies. En Nel is zo goed als alle keren (behalve de coaching van broederraden) meegeweest.

Als we zelf terugkijken, vragen we ons af hoe we het vol gehouden hebben. Maar dat was natuurlijk vanwege de kracht en genade van de Heere!

Maar nu eerste lekker vakantie. Genieten van elkaar, van de natuur (we gaan naar Schotland) en wat tijd nemen om de gekochte en gekregen boeken te lezen.

Daarna langzaam weer voorbereiden op het volgende Gemeentejaar, welke trouwens alweer volgeboekt met spreekbeurten en Bijbelstudies staat.

Maar voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie toe. Of u nu thuis blijft of een verre reis gaat maken, geniet van de rustmomenten.

© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV