Maand juni 2024

‘Bekeer u en laat ieder van u gedoopt worden in de Naam van Jezus Christus, tot vergeving van de zonden; en u zult de gave van de Heilige Geest ontvangen.’

Handelingen 2:38

Pinksteren is alweer achter de rug en is er veel over de Heilige Geest gesproken. Bijzonder is het dat Petrus, tijdens zijn eerste en tweede toespraak, het zo goed als niet over de Heilige Geest heeft, maar op de Here Jezus wijst en het belang van bekering, geloof en laten dopen. Iets om over na te denken. Lees het in Handelingen 2 en 3, maar weer eens terug.

De maand mei is een drukken maand geweest. De trip naar Malawi is een rijke zegen geweest. Het was mooi om te zien hoe de Heere daar werkt en hoe een project in de praktijk functioneert. We hadden op verzoek plastic legoblokken meegenomen en die werden optimaal gebruikt (zie foto bovenin). Wilt u meer over het project zien en weten, klik dan op https://ahava-malawi.com

Terugkomend daarvan mocht Jack een doopdienst leiden en, samen met de oudsten, vijftien broeders en zusters in het waterbad onderdompelen. Was een bijzondere dienst en dankbaar voor de getuigenissen die gegeven werden in de verwoordingen 'met Christus gestorven, maar ook zeker met Hem opgestaan!'

Verder zijn we een aantal dagen in Frankrijk geweest was waar een Gemeente uit Ieper, België, van woensdag tm zondag hun Hemelvaart weekend. We waren uitgenodigd om daar aan deel te nemen en Jack mocht daar het Woord brengen. We dagen waren rijk gezegend. (zie foto onder)

 

 

 

 

 

 

 

 

En zo komen we alweer in de maand juni. Daarin is te merken dat het wat rustiger gaat worden wat betreft de studies die door de weeks gegeven worden. We hebben het er dan over dat het kerkelijk seizoen afloopt.

Wel hebben we weer een seniorenweek te leiden en wel op de Herikon in Putten. Een week waar we altijd naar uitzien. Een week van Bijbelstudies, ontmoetingen en gezelligheid.

De laatste week zal ik (Jack) nog twee studie dagen volgen. Is altijd weer goed om onderwijs te krijgen, maar ook om andere geïnteresseerden daar te ontmoeten.

De agenda voor de maand juni is als volgt:

Datum Dag Gemeente Plaats Wat Tijd
2 Zondag Bareagemeente Ermelo Preek 12.30
5 Woensdag Herikon Putten Bestuurverg. 17.00
9 Zondag Maranatha Veenendaal Preek 17.00
13 Donderdag STEG Oegstgeest Bijbelstudie 14.00
15 Zaterdag Filadelphia  Heverlee Les geven 10.00
16 Zondag De Ark Noordwijk Preek 10.00
17 tm 22 Week De Herikon Putten Bijbelstudie 10.00
23 Zondag Refobaptisten Urk Preek 10.00
23 Zondag Familie Valkenburg Gezinstudie 16.00
24 Maandag Thyndale Almere Studiedag 09.00
25 Dinsdag Studiegroep Dirksland Bijbelstudie 20.00
26 Woensdag Bijbelsberaad Lunteren Studiedag 09.00
© 2017 Jack & Nel Nugter - Webontwikkeling: 2nd Chapter BV